Kwasy
Kwas cytrynowy
Kwas cytrynowy oznaczony jako E330, to naturalna substancja pełniąca ważną rolę...
Kwas L(+) winowy naturalny
Naturalny kwas winowy oznaczony jako E334 występuje naturalnie w wielu owocach,...
Kwas mlekowy 50%
Kwas mlekowy 50% L(+) oznaczony jako E270, to naturalna substancja pełniąca ważn...
Kwas mlekowy 80%
Kwas mlekowy 80% L(+) oznaczony jako E270, to naturalna substancja pełniąca ważn...
Kwas mrówkowy 85%
Kwas mrówkowy 85% oznaczony jako E236 jest najprostszym i najmocniejszym kwasem...
Kwas octowy 80%
Kwas octowy 80% oznaczony jako E260 jest jednym z najpowszechniej stosowanych ko...
Kwas propionowy 99,5%
Kwas propionowy oznaczony jako E280 pozyskiwany jest poprzez fermentację z wykor...
LACTOBAK- 60 suchy zakwas piekarniczy w proszku
LACTOBAK- 60 jest suchym zakwasem piekarniczym i zawiera ok.60% aktywnego kwasu...