Kwasy

Kwas adypinowy
Kwas azotowy
Kwas benzoesowy
Kwas borny
Kwas cytrynowy

Kwas cytrynowy

Kwas cytrynowy oznaczony jako E330, to naturalna substancja pełniąca ważną rolę...

Kwas foliowy
Kwas fosforowy 75%
Kwas fosforowy 85%
Kwas fumarowy
Kwas glukonowy
Kwas izomasłowy
Kwas L-askorbinowy (Witamina C)
Kwas L(+) winowy naturalny

Kwas L(+) winowy naturalny

Naturalny kwas winowy oznaczony jako E334 występuje naturalnie w wielu owocach,...

Kwas masłowy
Kwas mlekowy 50%

Kwas mlekowy 50%

Kwas mlekowy 50% L(+) oznaczony jako E270, to naturalna substancja pełniąca ważn...

Kwas mlekowy 80%

Kwas mlekowy 80%

Kwas mlekowy 80% L(+) oznaczony jako E270, to naturalna substancja pełniąca ważn...

Kwas mrówkowy 85%

Kwas mrówkowy 85%

Kwas mrówkowy 85% oznaczony jako E236 jest najprostszym i najmocniejszym kwasem...

Kwas octowy 80%

Kwas octowy 80%

Kwas octowy 80% oznaczony jako E260 jest jednym z najpowszechniej stosowanych ko...

Kwas octowy 99,85% lodowaty
Kwas oleinowy
Kwas propionowy 99,5%

Kwas propionowy 99,5%

Kwas propionowy oznaczony jako E280 pozyskiwany jest poprzez fermentację z wykor...

Kwas sebacynowy
Kwas siarkowy 96%
Kwas solny 30-33%
Kwas sorbowy
Kwas szczawiowy
LACTOBAK- 60 suchy zakwas piekarniczy w proszku

LACTOBAK- 60 suchy zakwas piekarniczy w proszku

LACTOBAK- 60 jest suchym zakwasem piekarniczym i zawiera ok.60% aktywnego kwasu...

Polityka Prywatności