Właściwości
Solanka nastrzykowa do wędzonek, polecana w produkcji szynek, polędwicy i baleronu. Preparat w postaci sypkiego proszku o barwie kremowej, bezwonny.
Dzięki naszej solance nawet przy wyższych wydajnościach uzyskujemy rzadko spotykaną kruchość, soczystość, oraz niepowtarzalny i długo utrzymujący się smak, o którym trudno zapomnieć.
Od tej pory konsument będzie poszukiwał tylko tej wędzonki.
Dozowanie
5,8 kg / 100 kg gotowej solanki.
Skład
Stabilizatory E450, E451, dekstroza /kukurydziana/, białko zwierzęce /wieprzowe/, zagęstnik skrobia ziemniaczana modyfikowana E1412, białko mleka, zagęstniki: E407, E425, przeciwutleniacz E316, wzmacniacze smaku E621, E627, E631, hydrolizat roślinny, aromaty identyczne z naturalnymi.
Składniki alergologiczne
Zawiera alergeny: białka mleka, laktoza, pochodne soji.
Deklaracja
Produkt niemodyfikowany genetycznie (non-GMO).
Sposób pakowania
Worki papierowe trójwarstwowe, wewnątrz worek foliowy zamykany opaską,
pakowane po 23 kg, paleta zbiorcza 460 kg.