Powrót do listy

SOLGREMA 100-IN solanka nastrzykowa

Właściwości

Mieszanka fosforanowo-białkowa w postaci proszku o barwie białej do jasnokremowej do sporządzania solanek nastrzykowych. Przeznaczona do wyrobów wysokowydajnych (wyrób gotowy 160 - 165%).

Składniki                             

Izolat białka sojowego (non GMO), stabilizatory (E450, E451, E452 łącznie do 10% P2O5), substancje żelujące (E407, E415), błonnik pszenny (zawiera gluten), glukoza, białko kolagenowe, wzmacniacz smaku: (E621 do 4%), regulator kwasowości E262, przeciwutleniacz E316, hydrolizat białka kukurydzianego, aromat.

Własności preparatu      

Aktywacja białek mięsa, stabilizacja barwy, tekstury, a taże wzmacnianie smaku.

Sposób użycia                  

Na sucho podczas kutrowania lub mieszania, na mokro rozpuszczając w zimnej wodzie lub solance.

Dawkowanie                    

Zalecana dawka 8 kg / 100 litrów solanki.

Podstawowe informacje o produkcie

SPECYFIKACJA JAKOŚCIOWA pobierz

Zapytaj o produkt

Polecamy

Polityka Prywatności