Podział alfabetyczny

K

Kakao alkalizowane 10-12%

Kakao alkalizowane 10-12%

Kakao jest najpopularniejszym dodatkiem piekarniczym i cukierniczym. Ma ono char...

Kakao alkalizowane 20-22%

Kakao alkalizowane 20-22%

Kakao jest najpopularniejszym dodatkiem piekarniczym i cukierniczym. Ma ono char...

Karageny
Karboksymetyloceluloza (CMC)
Karczoch ekstrakt
Kazeinian sodu
Kmin rzymski ekstrakt
Koenzym Q10
Kofeina
Kolagen
Kolendra ekstrakt
Koncentrat białek serwatkowych WPC-35
Koncentrat białek serwatkowych WPC-60
Koncentrat białek serwatkowych WPC-80

Koncentrat białek serwatkowych WPC-80

Koncentrat białek serwatkowych pozyskuje się w procesie niskotemperaturowej ultr...

KONSERWANTY NA BAZIE KWASÓW ORGANICZNYCH I ICH SOLI
Koper włoski ekstrakt
Koperek
Kozieradka pospolita ekstrakt
Ksylitol
Kwas adypinowy
Kwas azotowy
Kwas benzoesowy
Kwas borny
Kwas cytrynowy

Kwas cytrynowy

Kwas cytrynowy oznaczony jako E330, to naturalna substancja pełniąca ważną rolę...

Kwas cytrynowy 45-50% płynny
Kwas foliowy
Kwas fosforowy 75%
Kwas fosforowy 85%
Kwas fumarowy
Kwas glukonowy
Kwas hialuronowy
Kwas izomasłowy
Kwas L-askorbinowy (Witamina C)
Kwas L(+) askorbinowy
Kwas L(+) winowy naturalny

Kwas L(+) winowy naturalny

Naturalny kwas winowy oznaczony jako E334 występuje naturalnie w wielu owocach,...

Kwas masłowy
Kwas mlekowy 50%

Kwas mlekowy 50%

Kwas mlekowy 50% L(+) oznaczony jako E270, to naturalna substancja pełniąca ważn...

Kwas mlekowy 80%

Kwas mlekowy 80%

Kwas mlekowy 80% L(+) oznaczony jako E270, to naturalna substancja pełniąca ważn...

Kwas mrówkowy 85%

Kwas mrówkowy 85%

Kwas mrówkowy 85% oznaczony jako E236 jest najprostszym i najmocniejszym kwasem...

Kwas octowy 80%

Kwas octowy 80%

Kwas octowy 80% oznaczony jako E260 jest jednym z najpowszechniej stosowanych ko...

Kwas octowy 99,85% lodowaty
Kwas oleinowy
Kwas propionowy 99,5%

Kwas propionowy 99,5%

Kwas propionowy oznaczony jako E280 pozyskiwany jest poprzez fermentację z wykor...

Kwas sebacynowy
Kwas siarkowy 96%
Kwas solny 30-33%
Kwas sorbowy
Kwas szczawiowy
Kwaśny węglan amonu / soda amonowa
Kwaśny węglan sodu / soda oczyszczona
Kwasy omega 3,6
KWASY TŁUSZCZOWE

Polityka Prywatności
 

0.173s / 11446.66 kB / 228 inc