Kakao alkalizowane 10-12%
Kakao jest najpopularniejszym dodatkiem piekarniczym i cukierniczym. Ma ono char...
Kakao jest najpopularniejszym dodatkiem piekarniczym i cukierniczym. Ma ono char...
Kakao jest najpopularniejszym dodatkiem piekarniczym i cukierniczym. Ma ono char...
Koncentrat białek serwatkowych pozyskuje się w procesie niskotemperaturowej ultr...
Kwas cytrynowy oznaczony jako E330, to naturalna substancja pełniąca ważną rolę...
Naturalny kwas winowy oznaczony jako E334 występuje naturalnie w wielu owocach,...
Kwas mlekowy 50% L(+) oznaczony jako E270, to naturalna substancja pełniąca ważn...
Kwas mlekowy 80% L(+) oznaczony jako E270, to naturalna substancja pełniąca ważn...
Kwas mrówkowy 85% oznaczony jako E236 jest najprostszym i najmocniejszym kwasem...
Kwas octowy 80% oznaczony jako E260 jest jednym z najpowszechniej stosowanych ko...
Kwas propionowy oznaczony jako E280 pozyskiwany jest poprzez fermentację z wykor...
Copyright © 2015 AGREMA Poland Sp. z o.o.
Created by SkyGroup Sp. z o.o.